Gelaatsverzorging

Crystal Clear

Het onderzoeksteam van Crystal Clear streeft er altijd naar huidverzorgingsprodukten te ontwikkelen die de huid zichtbaar verbeteren. Wij vinden dat de klanten het verschil moeten kunnen zien en voelen. Het effect van het Crystal Clear huidverzorgingsconcept is klinisch bewezen en het gamma biedt een unieke, eenvoudige behandelingsmethode aan om een mooie en stralende huid te krijgen die er jonger uitziet door deze lichter en gladder te maken, te verstevigen en te beschermen.

Cleansing gel - €40 (200ml)

Voor diepe reiniging, verfrissing en hydratatie. Ook geschikt voor de zeer gevoelige huid. Kan ook als scheerschuim gebruikt worden voor zowel mannen als vrouwen.

 

 

 

 

 

 

 

Oxygen face polish  - €70 (200ml)

Geeft zuurstof, verkwikt en scrubt. De actieve bestanddelen stimuleren de celvernieuwing en herstructureren de huid. 

 

 

 

 

 

 

 

Wipe away the years - €55

Anti-aging cleansing milk. Bij dagelijks gebruik ’s ochtends én 's avonds wordt de huid perfect gereinigd en gevoed. De jaren worden letterlijk weggeveegd door de krachtige anti-aging ingrediënten. Ideaal voor de rijpere huid. 

 

 

 

 

Revitalizing tonic - €40 (200ml)

Het ideale opkikkertje voor de vermoeide huid. De actieve bestanddelen houden de vochthuishouding in balans en revitaliseren en verkwikken de huid.

 

 

 

 

 

 

Brightening complex - €75

Onmiddellijk een stralende, verjongde huid. Ideaal voor acné, pigmentvlekken en een doffe, vermoeide huid. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skin repair serum - €75 (60ml)

Onmiddellijke verjonging. De actieve bestanddelen helpen schade aan de huidcellen te herstellen. Gemakkelijk te doseren pompsysteem. Door de Brightening complex en Repair serum op de juiste manier te combineren kan men elk huidtype op de gepaste manier behandelen.