Bleaching

Welkom bij WIT®!

Gaat u binnenkort trouwen? Heeft u een belangrijk sollicitatiegesprek? Eindelijk die date? Een cadeautje voor uzelf of een andere belangrijke gebeurtenis waarbij u zich geen zorgen wilt maken over uw glimlach? Bij WIT® heeft u binnen één uur weer een stralend wit gebit, wij helpen u graag om uw tanden op een veilige en effectieve wijze te bleken in een zo kort mogelijke tijd!

Kortom, bent u op zoek naar de veilige én meest effectieve manier om uw tanden te laten bleken in een zo kort mogelijke tijd? Of u wilt meer informatie over het bleken van tanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

WIT®, de bekendste kliniek voor witte tanden in Nederland! 

Sinds 2003 bent u bij WIT® aan het juiste adres voor het bleken van uw tanden. Op basis van jarenlange ervaring heeft WIT® de benodigde kennis om de beste resultaten te bereiken. Al meer dan 20.000 mensen gingen u voor en ook u kunt weer genieten van stralende witte tanden! Bij WIT® zijn alle medewerkers opgeleid in de tandheelkunde en wordt er gewerkt met de PrevDent methode. Tanden bleken bij WIT® gebeurt altijd onder supervisie van een tandarts en maakt uw tanden gemiddeld 8 tinten witter!

De PrevDent CrWR methode

WIT® maakt voor het bleken van tanden gebruik van de PrevDent (re)Whitening & Repair methode (CrWR). Deze methode wordt veelvuldig door tandartsen toegepast om tanden op een veilige en doeltreffende manier te bleken. PrevDent heeft de volgende voordelen;

 • Voldoet aan de Europese richtlijnen voor het bleken van tanden.
 • Blekende werking met maar 6% waterstofperoxide, dat maakt tanden bleken veilig en bovenal pijnloos.
 • De behandeling duurt slechts één uur.
 • Er wordt in plaats van onveilige warmtelampen gebruik gemaakt van een LED licht.

Wees zuinig op uw tanden

De toepassing van Nano-Hydroxyapatiet in de PrevDent methode zorgt ervoor dat het glazuur niet wordt aangetast en dat minuscule beschadigingen aan de oppervlakte van het gebit zelfs gerepareerd worden. Tanden bleken is in de laatste 10 jaar uitgegroeid tot een geaccepteerde cosmetische ingreep, een echte hype is het sinds de laatste paar jaar. Het bleken van tanden gebeurd niet overal op een veilige en professionele wijze. Sinds 2012 zijn er om die redenen regels ingesteld voor bleekmethodes die gebruikt mogen worden binnen Europa. Belangrijke regels hierbij zijn dat er maximaal 6% waterstofperoxide gebruikt mag worden en dat de behandeling alleen door of onder supervisie van een tandarts uitgevoerd mag worden. Hierdoor wordt de veiligheid van uw gebit gewaarborgd. Let hier alstublieft op bij het kiezen van een kliniek om uw tanden te laten bleken, u heeft maar 1 paar tanden, wees er zuinig op! Bij WIT® wordt er gebleekt onder supervisie van een tandarts en door gebruik van de PrevDent methode, hiermee voldoet WIT® ruimschoots aan de Europese richtlijnen en wetgeving.

Het gevaar met tandenbleachen kan zijn :

 • De concentraties peroxide zijn te hoog. Gevolg: het glazuur raakt beschadigd.
 • De gebruikte lampen geven warmte af. Gevolg: de pulpa (tandzenuw) wordt beschadigd.
 • De bleaching gebeurt niet door deskundigen.

Wij kunnen deze gevaren gemakkelijk elimineren om volgende redenen:

 • Bij Wit.nu werken wij met veilige maar toch efficiënte concentraties peroxide (6%)  zonder het glazuur te beschadigen.Hogere concentraties peroxide geven permanente glazuurbeschadiging en tandgevoeligheid.Bovendien zijn ze door een verstrenging van de EU wetgeving verboden in Belgie en Nederland.
 • Bij Wit.nu wordt met de LED lamp 1 keer gebleekt met een lage efficiente concentratie, maar het resultaat is verbluffend: - geen warmte - geen pulpabeschadiging - geen blijvende gevoeligheid Kortom, de tanden zijn stralend wit, glad en schoon, je mond voelt zalig aan!
 • Bij Wit.nu wordt de bleaching uitgevoerd door een tandarts.

Duur van de behandeling: 1 uur.

Wat is het verschil tussen WIT en andere bleekcentra?

Wij krijgen regelmatig de vraag waarom wij een hoger tarief hanteren dan andere bleekpraktijken. Hier willen wij u graag daarom bij dezen over informeren. Het is meer en meer bekend bij het grote publiek dat bleken zonder waterstofperoxide zinloos is. Als men al een resultaat bereikt zonder waterstofperoxide, is dat na enkele dagen niet meer zichtbaar. Afgezien van de negatieve bij effecten. Om dit probleem op te lossen schrijven sommige concurrenten op hun website dat men ook met waterstofperoxide bleekt tegen bijbetaling. Meestal is dit niet conform de werkelijkheid omdat het bleken met waterstofperoxide voorbehouden is aan de tandarts (lees: een tandartspraktijk). 

Bij WIT werkt men in de setting van een tandartspraktijk. Al onze medewerkers zijn opgeleid in de tandheelkunde en dat maakt de behandeling iets duurder. Goed opgeleide medewerkers is een garantie voor uw veiligheid. Tevens werken wij met een methode (PrevDent) die als enige voldoet aan de Europese richtlijnen. Conform deze Europese Wetgeving mag er uit veiligheidsoverwegingen met niet meer dan 6% waterstofperoxide gebleekt worden. Kwaliteit heeft een prijs en dat verklaart het verschil tussen WIT en de overige aanbieders vantandenbleekbehandelingen. Wilt u dus veilig en professioneel geholpen worden boek dan uw afspraak bij WIT. 

Thuis bleken bij WIT.NU

Naast het succesvolle in één uur witte tanden is het ook mogelijk om in de comfortabelheid van uw eigen huis uw tanden te bleken. Op deze manier kunnen de tanden gemiddeld 6 tot 8 nuances lichter worden. Met ons thuisbleeksysteem kunt u nu gemakkelijk na 1 bezoek zelf aan de slag om uw tanden te bleken. Tijdens een consult kunt u uw vragen stellen over thuisbleken en zal er een afdruk van uw volledige gebit gemaakt worden. Het is ook mogelijk om alleen uw onder of bovenkaak te bleken. Hierna krijgt u het op maat gemaakte bitje thuisgestuurd of u komt het halen bij onze vestiging. Inhoud BriteSmile thuisbleeksysteem:

 • Consult door de tandarts
 • Afdrukken boven en onderkaak
 • Op maat gemaakt bitje
 • Enlighten whitening produkt voor 10 dagen
 • Nazorgbrief en uitleg

Info over prijzen via het contactformulier. Afspraken telefonisch of online via reserveer nu.